NIEUWS

Eerste senioren titel voor De Wit

Eerste senioren titel voor De Wit

Frank de Wit heeft de Nederlandse titel behaald tot 90 kilogram. In Almere was De Wit oppermachtig met een uitsmijter in de finale waarin hij Bas van Empelen binnen 15 seconden op de rug had met een krachtige schouderworp.

Het was de eerste senioren titel voor Frank die positief terug keek op zijn wedstrijddag. "Als je meedoet wil je wel het beste uit jezelf halen. Ik deed niet mee in mijn eigen gewichtsklasse maar wilde wel graag voor een medaille gaan en dat is gelukt."  

De Wit

Frank kwam via Sjors Riddersma, Dax Biesbrouck en Raymon de Vos in de finale. In 2012 en 2013 won hij de titel bij de cadetten en in 2014 bij de junioren. De familie De Wit zat op de tribunes om de titelstrijd te zien.

De Wit ippon

De eerste volgende wedstrijd is de Grand Slam in Abu Dhabi waar De Wit een aanval zal doen op de top posities in de wereld ranglijst waarin hij nu vierde staat. In November staat de Grand Prix in Den Haag op het programma.

bekijk de resultaten

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor