NIEUWS

Via Dusseldorf naar een volgend hoogtepunt

Via Dusseldorf naar een volgend hoogtepunt

Frank de Wit heeft in de eerste ronde van de Grand Prix in Düsseldorf verloren. Na zijn zege in Parijs had De Wit wel weer zin om op de mat te staan, maar de zaterdagochtend liep wat anders dan gedacht.

De Duitser Tim Gramkow maakte snel in de wedstrijd een eerste score. Halverwege de wedstrijd kwam Frank nog wel terug maar de Duitser scoorde even later nog een punt.

DeWit_Dusseldorf

Daarna volgde een blessure behandeling van de Duitser, maar het veranderde de stemming van de wedstrijd niet. Wat De Wit ook probeerde, Gramkow pareerde en kon een strafje incasseren. Gramkow counterde naar de eindzege gesteund door het thuis publiek. Een teleurstellende dag dus voor de winnaar van Parijs.

DeWit_Dusseldorf_gramkow

Frank: “Big disappointment today... but "what doesn't kill you makes you stronger" is what they say!”
Snel vergeten dus en weer door.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor