NIEUWS

Nieuwe seizoen begonnen in Arnhem

Nieuwe seizoen begonnen in Arnhem

Na de Olympische Spelen die voor mij 9 augustus eindigde heb ik eerst even wat gas terug genomen en vakantie genomen en alles klaargemaakt om vanaf september te gaan beginnen met het nieuwe programma van de JBN op Papendal.

Ik ben dan ook sinds september in Arnhem gaan wonen om zo dicht mogelijk bij mijn trainingen te kunnen zijn. We hebben onze Judo trainingen voorlopig nog in de bokshal die is omgebouwd tot dojo.  Ondertussen wordt het volledig nieuwe judocentrum gebouwd op Papendal en zodra dat af is, kan het programma van de JBN de komende jaren worden uitgerold.  

de gym op papendal

De krachttrainingen zijn in de gym van Papendal waar ik net als in Haarlem train onder leiding van Jorden Bres. 

Esslingen Bundesliga

Ik heb ondertussen al wel mijn eerste Bundesliga wedstrijd voor mijn club KSV Esslingen gehad, het Duitse teamtoernooi.  Hier heb ik allebei mijn wedstrijden gewonnen een goed begin is er dus al. Mijn eerste echte grote toernooi is 29 oktober waar ik dan de Grand Slam Abu Dhabi heb.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor