NIEUWS

De Wit weet waar hij aan moet werken

De Wit weet waar hij aan moet werken

Frank is er helaas niet in geslaagd om de eerste ronden door te komen bij zijn debuut op de Olympische Spelen. De Wit was ingedeeld in een pool of death met De Bulgaar Ivanov, en de Koreaan Lee Seung-Su, de nummer vijf van het laatste WK.

Allereerst moest hij de super sterke Bulgaar Ivanov verslaan om een ronde verder te komen in deze loodzware pool. Frank verloor al twee maal eerder van de Bulgaar en ook deze keer liet de Bulgaar zich niet verrassen door De Wit. Ivanov kwam na een twee minuten op voorsprong met een wazari. Daarna volgden nog straffen voor zowel de Wit als Ivanov en moest Frank alle risico nemen. Echter ook op de grond was Ivanov de beste en kon hij in de slotseconden met een armklem de zege bevestigen.

Frank reageert vanuit Rio: “Helaas... Mijn Olympische debuut heb ik niet kunnen verassen.  Ik heb helaas de eerste partij tegen de Bulgaar Ivanov verloren, de nummer drie op de wereldranglijst. Ik weet waar ik de komende vier jaar aan moet werken om in Tokyo in 2020 een medaille te gaan halen! Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes aan de support heeft het niet gelegen!”

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor