NIEUWS

De Wit eindigt Düsseldorf met gebroken rib

De Wit eindigt Düsseldorf met gebroken rib

Frank de Wit heeft bij de Grand Prix in Düsseldorf het kraakbeen van zijn 9-10e rib gebroken. De Wit startte uitstekend en won zijn eerste drie partijen maar in de kwartfinale tegen de Duitser Sven Maresch ging het na twee minuten fout.

Frank:  “Ik voelde gelijk dat het flink mis zat, want anders had ik niet zo veel pijn in de wedstrijd. Daarna scoorde Maresch nog een yuko, maar het gebeurde al eerder.”
De wit verliet de mat met een van pijn verwrongen gezicht. Even later liet hij de herkansingen aan zich voorbij gaan met een ribblessure.

Frank de wit in Düsseldorf

De Wit had drie duels gewonnen van Adrian Lorenzo Nacimiento, Jakub Kubieniec en Ivan Felipe Silva Morales.

Bekijk de video van Frank de Wit tegen Sven Maresch

“In het ziekenhuis bij het AMC bleek dat ik mijn kraakbeen heb gebroken, dat hersteld alleen met rust, dus dat gaat normaal gesproken 4-6 weken duren. Ik hoop echter dat ik nog mee kan doen over 3 weken bij de African Open in Casablanca, maar dat is dus onzeker. Vannacht wel goed geslapen, dus iets hersteld.”

De Wit was daarentegen erg tevreden over zijn partij tegen Ivan Felipe Morales (CUB). Bekijk de wedstrijd hieronder.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor