NIEUWS

Nu wel brons in Sofia voor Frank

Nu wel brons in Sofia voor Frank

Bij de European Cup in Sofia is Frank de Wit derde geworden, een verbetering ten opzichte van vorig jaar waar Frank vijfde werd. Eén foutje tegen Dominic Ressel, en verder een aardig toernooi met vier overwinningen. In de strijd om het brons werd er gewonnen van teamgenoot Neal van de Kamer.

Frank vanuit Sofia: 
"Ja, ik ben wel tevreden met het resultaat op zich maar het judo ging vandaag niet heel soepel, dus ik moest er hard voor werken vandaag!"

In de eerste ronde werd na 2 minuut 40 seconden de Georgiër Anzori Bibilashvili opzij gezet. Toen volgde een tweede Georgiër, de inmiddels voor Turkije uitkomende Yucel Emirhan. In de derde ronde volgende de kersverse Duitse kampioen U81kg Dominic Ressel die in goede vorm is. Dat bleek en De Wit ging met ippon onderuit. Kans om te herstellen was er tegen Rustam Alimli in de eerste repechage. Vlak voor tijd ging De Azeri met ippon ten onder. De wedstrijd tegen Neal van de Kamer werd na ruim twee minuten beslist. 

Frank de Wit en Neal van de Kamer

"Maar het toernooi was voor het grootste gedeelte een opwarmer voor de komende toernooien dus in dat oogpunt lekker een paar potten kunnen maken!"

Het volgende toernooi wordt de Grand Slam in Parijs, gevolgd door de Grand Prix in Düsseldorf.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor