NIEUWS

Rustperiode gepaard met plezier en krachttraining

Rustperiode gepaard met plezier en krachttraining

De afgelopen tijd was het tijd om even wat gas terug te nemen. In 2015 zijn er veel toernooien zijn geweest en is er veel trainingsarbeid geleverd.

Een rustperiode waarin ik twee weken niet gejudood heb. In deze periode heb ik samen met mijn krachttrainer Jorden Bres veel focus gelegd op mijn krachttraining.

Na de rustperiode ben ik het jaar weer begonnen met een sterk bezette trainingsstage in het Oostenrijkse Mittersill. Hier heb ik van 6 tot 13 januari weer een goede basis gelegd voor het nieuwe seizoen. Ook ben ik tussen de trainingen door nog een middagje de piste op gegaan want hard werken moet gepaard gaan met wat ontspanning.

Frank met Jorden Bress

Nu kijk ik uit naar de komende toernooien in Sofia, Parijs en Düsseldorf. Sterk bezette toernooien waar ik mijzelf weer kan meten met de wereldtop. Aanstaande zaterdag stap ik op het vliegtuig naar Sofia, waar ik zondag mijn eerste toernooi van het jaar zal judoën.

Sofia2016

Agenda Frank de Wit
31-Jan   European Open Sofia
07-Feb  Grand slam Parijs
20-Feb  Grand Prix Dusseldorf
27-Feb  European Open Praag
21-Mrt  African Open Casablanca
26-Mrt  Grand Prix Tbilisi
21-Apr   Europees kampioenschap Kazan
07-Mei  Grand slam Baku


JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor