NIEUWS

Frank de Wit tevreden na Sportgala

Frank de Wit tevreden na Sportgala

Frank de Wit was op het NOC*NSF Sportgala de vertegenwoordiger van het judo. De judoka was genomineerd in de categorie Young Talent maar werd niet verkozen. Zwemster Marrit Steenbergen werd door de jury gekozen, ze had diverse goede prestaties bij de senioren neergezet met een Europese titel en WK estafette zilver.

De Wit relativeerde echter heel tevreden. "Ik heb weliswaar niet gewonnen maar ik vond het toch erg leuk om dit mee te hebben gemaakt. Ik kan me er niet zo druk om maken dat ik niet heb gewonnen. Het is appels met peren vergelijken maar zij heeft al heel veel gewonnen dus een terechte winnaar. Voor de rest gewoon leuk dat ik erbij mocht zijn. Er zijn niet zo veel judoka''''''''s die aan deze verkiezing mee mogen doen."

De Wit werd in oktober wereldkampioen junioren in Abu Dhabi en realiseerde tevens de aansluiting met de senioren in één jaar met onder meer een bronzen plak bij de Grand Slam in Parijs, het meest prestigieuze toernooi ter wereld.

Frank de Wit genomineerd

Ook Marhinde Verkerk die geïnterviewd werd door Dennis van der Geest had nog een rolletje tijdens de uitzending, zo waren de judoka’s in verhouding nog redelijk in beeld. De ster van de avond was Sportvrouw van het jaar Daphne Schippers die met Sportman van het jaar Sjinkie Knegt werden verkozen als beste sporters van 2015.

Frank de Wit

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor