NIEUWS

Nieuwe website, nieuwe kansen

Nieuwe website, nieuwe kansen

Welkom op mijn site! Hier kun je alles lezen over mijn wedstrijden, mijn aanstaande evenementen en mijn prestaties tot nu toe. Bedankt voor alle support die ik voel.

Mijn doel zijn het behalen van een Olympische medaille, dus in eerste instantie kwalificatie. Een wereldtitel bij de junioren helpt daarbij niet, maar stimuleert wel. Een mooie milestone op weg naar kwalificatie bij de senioren. De bronzen medaille op het grootste judo toernooi ter wereld, de Grand Slam in Parijs was een geweldige stimulans, gevolgd door de wereldtitel bij de junioren. De punten zijn nu essentieel op weg naar Rio. Blijf me volgen en stuur gerust een berichtje via de contactpagina.

frank in Parijs

Bedankt voor alle berichtjes, ik probeer ze zo snel mogelijk te beantwoorden waar de tijd dat toelaat.

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn doel ga halen.

In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m.

Aanhaken als sponsor?

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor