NIEUWS

Het kwartje valt soms anders

Het kwartje valt soms anders

31-10-2015 Maar liefst 53 judoka’s zijn in Abu Dhabi voor de Grand Slam, sommigen uit het junioren circuit overgebleven zoals Frank de Wit, de meeste nieuw ingevlogen.

Een sterk deelnemersveld waar Frank de Canadees Louis Krieber-Gagnon met een shido naar huis stuurt. Waar kennen we hem ook al weer van?

De Europese juniorenkampioen van 2013 Roman Moustopoulos, en nummer drie van het WK dat jaar was de volgende tegenstander voor De Wit. Moustopoulos, nu 22 heeft ondervonden hoe het is als veelbelovend talent, het tweede jaar is altijd lastiger, zeker bij een overstap naar de categorie U81kg. 

ervaring in Abu Dhabi

De Griek verliest van De Wit op penalties en Valeriu Duminica (MDA) staat nu tegenover Frank, nu wint de Moldaviër op ippon. Een vergelijkbare krachtmeeting in de tweede minuut met druk van beide mannen die in dit geval mooi wordt afgemaakt door Duminica. Vol op de rug en geen herkansing. Abu Dhabi was goed voor Frank, maar niet tien dagen lang.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor