NIEUWS

Geen whiskey voor De Wit in Glasgow

Geen whiskey voor De Wit in Glasgow

Frank de Wit is bij de European Open in Glasgow vijfde geworden. Het was zijn derde Euro Open dit jaar. Eerder werd er brons gehaald in Cluj en een vijfde plaats in februari in Sofia.

De Hongaar Laszlo Csoknyai blijft een lastige tegenstander, nu was hij De Wit in de strijd om het brons de baas. Even daarvoor verloor de Kenamju-er van Tom Reed, een ervaren Brit die voor het thuispubliek in de mooie vernieuwde Arena de finale kon halen.

De WIt in Glasgow

De eerste twee duels van De Wit liepen wel goed met een zege op de Amerikaan Jacob Nickel. In de kwartfinale wordt Antonio Ciano wederom verslagen. Deze Italiaanse Olympiër moet inmiddels razend gek worden van Frank. Maar Csoknyai blijft vooralsnog een coole Hongaar, mooi target dus.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor