NIEUWS

De Wit stuit te vroeg op wereldkampioen Tchrikishvili

De Wit stuit te vroeg op wereldkampioen Tchrikishvili

24-8-2015 Na diverse trainingskampen in de zomer mag Frank de Wit zich bewijzen bij het WK in Astana. De loting is echter niet zo fraai. De wereldkampioen Avtandil Tchrikishvili is de eerste tegenstander, op zich mooi, maar iets te vroeg.

Juist bij zo’n groot podium in Kazachstan met veel publiek, vele camera’s en media en een verwachtingspatroontje komt zo’n duel te vroeg in het toernooi. De Wit heeft Tchrikishvili al eens bestreden in Hoofddorp in een team event.

Bekijk de beelden

Ook in deze wedstrijd doet de Wit alles om het de Georgiër koning lastig te maken en lukt het niet staand dan maar op de grond. Uchimata, Sutemi, de arsenalen gaan los maar zonder resultaat. Tchrikishvili slaat na één kleine instabiliteit van Frank genadeloos toe en manuvreert de Nederlander in een houdgreep, maar dat was zelfs onnodig als de videobeelden aantonen dat het gelijk ippon was. De Wit neemt na 3 minuten afscheid bij zijn eerste senioren WK.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor