NIEUWS

Brons in Roemenië en 5 duels in de tas

Brons in Roemenië en 5 duels in de tas

31-5-2015 Bij de European Open in Cluj, in het Noordwesten van Roemenië, pakt Frank de Wit een prima bronzen plak. Bij dit senioren toernooi weet de Nederlander vijf duels te draaien, nooit verkeerd voor een junior van 19. Met 40 man is dit, zoals vaak, het drukst bezette gewicht.

De Wit is ongeplaatst maar bereikt de kwartfinale met indrukwekkende zeges op Julian Kermarrec (FRA)  en Hannes Conrad (GER). Dan stuit hij op de Hongaarse vechtmachine Laszlo Csoknyai en die partij gaat verloren met yuko en ippon. In de herkansing vecht hij wederom met de Israeliër Asaf Chen en weer wint Frank. In de strijd om het brons wordt de wedstrijd na een dikke minuut beslecht door De Wit. Aljaz Sedej, geen kleine jongen in Slovenië, krijgt een waza-ari en ippon om de oren en het brons is er voor De Wit.

de wit in Cluj

Bekijk de resultaten

Resultaten

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor