NIEUWS

De Wit maakt indruk in Zagreb

De Wit maakt indruk in Zagreb

In mei gaat het senioren circuit onverminderd door en staat de derde Grand Prix op het programma. Frank de Wit maakt indruk in de Kroatische hoofdstad Zagreb.

De Heemskerker moet aan de bak want de ervaren Tsjech Jaromir Musil staat als eerste tegenstander te wachten. In een veld met 52 judoka’s maakt De Wit met yuko het verschil. Het was een opwarmpot voor een wereldtegenstander; Travis Stevens. De nummer 7 van de Olympische Spelen is onder de indruk van De Wit zegt hij na afloop. De Amerikaan verliest door opgelopen straffen.

Bekijk het interview met Travis Stevens hier

De Wit neemt vervolgens wraak op Stefan Majdov (SRB) voor de vorig jaar verloren bronzen strijd bij het EK junioren. Wederom is Khasan Khalmurzaev (RUS) De Wit de baas maar nu in de kwartfinale en dus een herkansing. Tegen de ervaren Duitser Sven Maresch wordt er indrukwekkend gewonnen met shido’s een geweldige boost bovenop die eerdere zeges. De Wit ruikt aan de medaille die lonkt. De Italiaan Antonio Ciano, ook geen kleintje, wordt eveneens tactisch uitgeschakeld en de eerste Grand Prix medaille wordt veroverd. Een giga prestatie waar paps De Wit ook getuige van mocht zijn.

Ga naar de resultaten


JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor