NIEUWS

De Wit bouwt junioren seizoen op

De Wit bouwt junioren seizoen op

Frank de Wit die, je zou het bijna vergeten, nog junior is, draait zoals het hoort zijn potjes in het junioren circuit, ondanks de indrukwekkende snuffelstages bij de senioren draaft De Wit op bij de European Cup in Coimbra.

In Coimnbra waar hij net als vorig jaar het brons weet binnen te halen wordt er verloren van de sterke Portugees/Georgiër Anti Egutidze maar alle andere gewonnen duels geeft de burger moed.

De wit in Cluj

In April volgt de European Cup in St. Petersburg. In 2014 werd er een goede zilveren plak opgehaald maar zo eenvoudig is het niet in het junioren circuit. Juist de jongens die al aan het senioren niveau snuffelen hebben het niet eenvoudig bij de junioren. Maar de wedstrijd hardheid betaalt zich later uit. Nu moet De Wit het doen met een zevende plaats.

Bij de European Cup in mei in Kaunas (LTU) lonen de inspanningen van de afgelopen maanden. In Kaunas wordt goud gewonnen al is het niet het sterkte toernooi. Wel een bewijs dat het niet achteruit gaat terwijl er op senioren niveau de kracht wordt gesmeten. Ook het vele reizen is een aanpassing met zowel in de junioren als de senioren verplaatsingen.

opbouwen bij de junioren

In de finale in Kaunas wordt de Witrus Yahor Varapayeu verslagen. De Witrussen werken aan een verrassend goede junioren ploeg, dus ook deze zege moet niet onderschat worden.

Het jaar staat in het teken van het WK met als belangrijke milestone het EK, zou mooi zijn als hier een medaille kan worden gehaald.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor