NIEUWS

Europese actie bij European Open Sofia

Europese actie bij European Open Sofia

8-2-2015 Bij het debuut bij de senioren is Frank de Wit vijfde geworden bij de European Open in Sofia. Een senioren toernooi van de EJU. De Wit is goed opgewarmd met een senioren zege in Visé een week ervoor bij de Belgische Open.

Hier in Sofia is Olympisch kampioen Kim Jae-Bum aanwezig om het goud op te eisen. Toch staan er voor De Wit zes duels op het programma, precies het doel, om op dit niveau partijen te draaien.

Winst op Milan Koller (HUN) en Miroljub Ivezic (SRB) en in de derde ronde wordt de Israeliër Asaf Chen weggezet. De Wit is ongeplaatst in dit veld van 50 man. In de kwartfinale is Cristian Bodirlau (ROU) De Wit de baas, maar hij krijgt wel een herkansingspartij. 

In die herkansing is Neal van de Kamer de opponent, teamgenoot en winnaar van vier nationale titels en twee vergelijkbare European Opens. Maar ook Van de Kamer ondervind nu in een wedstrijd situatie de power van 18-jarige De Wit. Met een penalty verschil nog één duel te gaan. Die wordt verloren van het 20-jarige Bulgaarse talent Ivaylo Ivanov, maar met 6 duels in de tas, een goed gevoel voor het volgende evenement: de Grand Prix van Düsseldorf.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor