NIEUWS

Afsluitingsfeestje met Kenamju tegen topteam

Afsluitingsfeestje met Kenamju tegen topteam

19-12-2014 De European Club Championships is een feest, in Hoofddorp organiseert Kenamju deze Europa Cup dag en De Wit staat naast Guillaume Elmont in de equipe van de Haarlemmers.

De voormalige tweevoudig winnaar van de European Club Championships (1998, 2003) wilde weer meetellen in Europa. Voor Frank was het een kwestie van ervaring op doen met goede tegenstanders. Met name de teams uit Georgië maken indruk en verslaan uiteindelijk Kenamju in de finale. In de halve finale komt De Wit uit tegen Ushangi Margiani die dit jaar bij de senioren is doorgebroken, de Georgiër wint.

De Wit in Team Kenamju

In de finale van deze European Cup met 2000 man publiek komt De Wit uit tegen de wereldkampioen Avtandil Tchrikishvili. Wat dan ook het resultaat wordt, het is een buitenkans om de wereldkampioen eens vast te houden. Dat lukt vrij aardig al kan Tchrikishvili De Wit met één hand sturen, maar met gedurfde aanvallen laat De Wit zich niet intimideren.Tchrikishvili wint met één actie maar het publiek is blij het de show, een afsluiting van een geweldig jaar.

De Wit vs Tchrikishvili

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor