NIEUWS

Vijfde plek bij EK junioren

Vijfde plek bij EK junioren

20-9-2014 Bij het EK voor junioren is Frank de Wit vijfde geworden. De nummer drie van de Olympische Spelen en vice-wereldkampioen moest in de strijd om het brons Stefan Majdov voor laten gaan.

Het was een moeilijke dag na al het moois wat dit seizoen had opgeleverd. Het junioren seizoen is voorbij en dat was te voelen. In de eerste wedstrijd kwam De Wit op stoom tegen Pape Doudou Ndiaye uit Frankrijk. Maar de kwartfinale tegen de Georgiër Levan Gugava werd met waza-ari verslagen ware het in de golden score.

harde strijd met gugava

In de herkansing kwam De Wit nog wel terug tegen Viktor Makukha (OEK) met waza-ari, maar de Serviër Majdov kwam na een eerste score van De Wit toch terug met waza-ari. Over een weer werden penalties geïncasseerd maar dat mocht niet baten dat Majdov het brons won. 

De wit in actie

Het goud ging naar broertje Nemanja Majdov die met zijn vader (coach) en broer zijn mooiste zege ooit boekte. Voor de 18-jarige Frank de Wit eindigde een prima junioren seizoen. Volgend jaar is hij weer een stuk verder.

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor