NIEUWS

Zilver bij EK voor kadetten in Estland

Zilver bij EK voor kadetten in Estland

23-6-2013 Bij zijn eerste Europese kampioenschap heeft Frank de Wit een zilver medaille gewonnen. In Tallinn, Estland verloor De Wit van de vooralsnog ongrijpbare Rus Mikhail Igolnikov. Daarvoor wist Frank echter vier duels te winnen.

De Oekrainer Sergiy Krivchach werd als eerste aan de kant gezet. De Turk Magomed Cecenoglu en de Oostenrijker Max Schneider volgden. In de halve finale moest een tweede Oostenrijker eraan geloven, Marko Bubanja. Wereld- en Europees kampioen Igolnikov kon zijn titel verlengen, ook dit jaar is de Rus onnavolgbaar al groeit de Wit langzaam maar zeker naar zijn niveau. Zilver was het maximaal haalbare in Estland.

Frank de Wit in Tallinbn

JudoInside.com Judo Results and news

Een wereldkampioen sponsoren?

Kijk snel verder en ontdek hoe ik mijn eerste doel al heb behaald. In Rio ben ik nóg sterker geworden. Dat was te zien bij de Grand Slam in Parijs waar ik mijn eerste grote goud behaalde, gevolgd door goud in Abu Dhabi bij de Grand Slam. Haak daarom nu aan als sponsor? In de sport draait het om de momenten en dit is ‘m. Kijk welke brands Frank al ondersteunen.

Word nu sponsor

frank_sponsor

Frank IS de jongste NEDERLANDSE MANNELIJKE JUDOKA op de spelen ooit!


Word nu sponsor